JOB ALERT!!

Als je zegt: "Ik werk bij Kokosbrood," begrijpt iedereen waarom. Wil je onderdeel worden van ons geweldige team? Dit is je kans, bekijk onze vacatures!

Sales en/of Marketing Stage

Wij zijn op zoek naar een hands-on, creatieve en positieve stagiair(e) die zin heeft in een uitdagende marketing stage bij de #1 broodbeleg-challenger van Europa!

Je bent betrokken bij alles wat met het bouwen van ons merk te maken heeft. Van het bedenken van nieuwe concepten voor op social media tot het operationeel managen van onze klanten, geen dag zal helemaal hetzelfde zijn.

Sales Lead Retail

Wil jij internationale markten veroveren met de lekkerste kokoscreaties?

We zoeken een gedreven Sales Lead voor retail, nationaal en internationaal. Ontdek nieuwe zakelijke kansen, vertaal innovatie naar klantwaarde en draag bij aan ons groeiende salesteam.

Ben jij een ervaren professional met een hands-on mentaliteit?

Back office commercieel medewerker

Bij Kokosbrood zoeken we een georganiseerde en energieke Back Office collega om ons te helpen groeien.

In deze afwisselende functie, binnen een klein en hecht team, ben je betrokken bij verschillende dagelijkse kantoorwerkzaamheden, zoals administratie, inkoop, transportplanning, en commerciële ondersteuning.

Ben jij een zelfstartende teamspeler met een passie voor structuur?

Marketing Lead

Wij zijn op zoek naar een Senior Brandmanager die klaar is om een leidende rol te spelen in onze groeiambities.

Als Marketing Lead krijg je de ruimte om ons merk uit te bouwen, zowel nationaal als internationaal. Je werkt onder andere aan nieuwe marketingcampagnes, voor zowel B2C als B2B en bent verantwoordelijk voor onze online groei, merkidentiteit en PR.

Ben jij een creatieve, resultaatgerichte marketeer met ervaring in branding en marketing?

Productiemedewerker

Heb je altijd al willen bijdragen aan de productie van een iconisch Nederlands lekkernij? Dan is de rol van Productiemedewerker bij Kokosbrood in Harderwijk perfect voor jou!

Of je nu aan de slag gaat in de deegmakerij, het inpakproces, of aan de machines werkt, jouw bijdrage is van onschatbare waarde.

Ben jij een enthousiaste, teamgerichte harde werker die fysiek fit is en graag de handen uit de mouwen steekt?