Over Kokosbrood

Onze ingredienten

Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor ons kokosbrood.

Zo gebruiken wij extra gewassen tarwezetmeel, hierdoor zijn onze producten glutenvrij! Ook komt onze suiker van Nederlandse suikerbieten. In onze suikerbewuste producten maken wij gebruik van cichorei wortel vezel. Dit zit vol inuline, een natuurlijke prebiotische stof.

Klik op de knop om meer te lezen over de kokos in ons kokosbrood zit en hoe het gemaakt wordt!

Vegan broodbeleg

Plantaardig genieten

Al onze kokosbrood plakken zijn gluten en allergenenvrij. Daarnaast bevat een groot deel van onze producten geen dierlijke producten en past het dus in een plantaardig dieet. Hierdoor kan vrijwel iedereen zorgeloos genieten van een lekkere boterham met kokosbrood!

 

 

Vrij van allergenen

Voedselallergie? Kijk hier welke producten geschikt zijn!

Wij begrijpen volledig dat goede gedetailleerde informatie over de productsamenstelling van essentieel belang is voor consumenten die een bepaalde voedselallergie of voedselintolerantie hebben. Daarom informeren wij u graag met een overzicht over de allergeensamenstellling van onze producten.

UTZ

Verantwoorde cacao en chocolade!

Het chocolade kokosbrood van Theha b.v. is UTZ gecertificeerd. Bij de bereiding hiervan wordt gebruik gemaakt van UTZ gecertificeerde cacao en chocolade. UTZ Certified is een keurmerk voor duurzaamheid en eerlijke handel met oog voor mens en milieu. Hier vindt u meer informatie over UTZ.