Ons geheim

Hoe wordt kokosbrood gemaakt en waar komt het kokos vandaan? En kan ik kokosbrood eten als ik een voedselallergie heb? We beantwoorden al deze vragen. Lees snel verder.

Van bakker tot slager…

Eigenlijk is onze fabriek een bakkerij en slagerij in één. Gek? Misschien.. we noemen het liever uniek en zijn hier ook best trots op. Onze bakkers maken de lekkerste en meest smeuïge broden (lees: heel veel kneden en kneden). Pure ambacht dus! Zodra de degen een nachtje hebben overnacht in ons koele hotel staan onze inpakhelden al klaar. Zij zorgen, net zoals een slager, ervoor dat er mooie plakje van de broden worden gesneden. Niet te dik en zeker niet te dun. En dan.. komen onze fanatieke regelaars in beeld. Zij maken een eindspurt en zorgen dat het kokosbrood als de wiedeweerga naar de supermarkt wordt gebracht.
Kortom: een échte teamprestatie!

In de spotlights

De kokosnoot is toch wel onze parel en daarom zetten we die maar al te graag in de spotlights, en terecht. Zonder onze harige vriend zou er anders ook geen kokosbrood zijn. Benieuwd naar waar onze kokos vandaan komt, hoe deze verwerkt wordt en uiteindelijk bij ons in de fabriek terecht komt?

Kokosnoot met kokostukjes

Vrij van allergenen

Voedselallergie? Kijk hier welke producten geschikt zijn!

Wij begrijpen volledig dat goede gedetailleerde informatie over de productsamenstelling van essentieel belang is voor consumenten die een bepaalde voedselallergie of voedselintolerantie hebben. Daarom informeren wij u graag met een overzicht over de allergeensamenstellling van onze producten.

Rainforest Alliance

Verantwoorde cacao en chocolade!

Het chocolade kokosbrood van Theha b.v. is Rainforest Alliance gecertificeerd. Bij de bereiding hiervan wordt gebruik gemaakt van 100% Rainforest Alliance gecertificeerde cacao en chocolade. Rainforest Alliance is een keurmerk voor duurzaamheid en eerlijke handel met oog voor mens en milieu. Meer weten over Rainforest Alliance?

Rainforest Alliance logo