Recept 1: Kokoskoekjes

 * Het wit van 3 eieren
 * 280 gram suiker
 * 240 gram geraspte kokos

Bereidingswijze:
Begin met een vetvrije kom en vetvrije garde. Het eiwit liefst warm opkloppen (zet de kom in een pan warm water) en geleidelijk de suiker toevoegen. Als de massa goed stijf geklopt is, dan de kokos toevoegen. Nu met een spuitzak op een gesmeerde en liefst gebloemde bakplaat spuiten. Oven voorverwarmen op circa 150 graden, daarna ongeveer 30 minuten afbakken.

Recept 2: Kokoscake

* 250 gram bloem
* 250 gram suiker
* 250 gram boter of margarine
* 5 eieren
* rasp van 1 citroen
* 50 gram geraspte kokos
* snufje zout

Bereidingswijze:
Boter met suiker aanroeren. Dan de eieren één voor één doorroeren (kloppen). Daarna rasp en zout toevoegen en tenslotte de bloem met de kokos voorzichtig doormengen om niet te veel luchtigheid te verliezen. De oven voorverwarmen op circa 175 graden, daarna ongeveer 60 minuten afbakken.

Recept 3: Kokosspritsen

* 200 gram bloem
* 150 gram boter
* 100 gram suiker
* 1 ei
* 50 gram geraspte kokos
* een snufje zout en vanille

Bereidingswijze:
Doe de suiker in een kom en voeg het ei, de boter, zout, vanille en de kokos toe. Dit goed mengen. Dan de bloem toevoegen en samen tot een deeg kneden. Dit een paar uur in de koelkast bewaren. Daarna kleine bolletjes of schijven van het deeg maken. Deze op een ongesmeerd bakblik leggen. Met een vork kunt u nog een zekere decoratie op de koekjes maken. De oven voorverwarmen op circa 200 graden, daarna de koekjes ongeveer 20 minuten afbakken.

 Recept 4: Pudding

* 60 cl volle melk
* 200 gram witte chocolade
* 110 gram kristalsuiker
* 45 gram maïzena
* 75 gram geraspte kokos

Bereidingswijze:
Verwarm de melk in een pan op een zacht vuur. Witte chocolade in stukken snijden, als de melk bijna kookt voeg je de chocolade en kristalsuiker al roerende toe. Is dit volledig opgenomen, dan voeg je al roerende de maïzena toe. Blijf roeren totdat de pap iets ingedikt is. Meng daarna de geraspte kokos erdoor. Als de kokosrasp goed verdeeld is over de pap zet je het vuur uit. Het kan zowel koud als warm gegeten worden. 

This is some text!