Overige vragen

1. Kan ik informatie krijgen om een spreekbeurt over kokosbrood te geven?
Ja, dat kan! We vinden het uiteraard leuk dat je anderen meer wil vertellen over ons product, en ze misschien ook wel enthousiast wil maken om het ook te gaan eten! Op deze website is een speciale pagina met veel spreekbeurtinformatie te vinden om jouw spreekbeurt tot een succes te maken! Klik hier om direct op deze pagina te komen.

2. Hoe is de productnaam kokosbrood ontstaan?
De naam is vroeger ontstaan, toen aan kruideniers werd geleverd en kokosbrood nog niet werd voorgesneden en verpakt. Het werd toen in de vorm van een groot brood geleverd. De kruideniers sneden dan naar wens van de klant een aantal plakken af. Door de vorm van het kruideniersproduct is de naam kokosbrood onstaan.

3. Zijn de kokosbroodproducten ook in het buitenland verkijgbaar?
De kokosbroodproducten zijn momenteel alleen te vinden in Nederlandse en een aantal Belgische supermarktwinkels. Mocht dit veranderen, dan zullen wij u hierover op deze plek informeren. Wel is het kokosbrood vrijwel wereldwijd te bestellen via meerdere webwinkels die Nederlandse levensmiddelen aanbieden. Hieronder vindt u enkele links;

www.realdutchfood.com - www.yummydutch.com - www.goudacheeseshop.com

* Theha b.v. is niet verantwoordelijk voor de content op deze websites, en de producten en diensten
geleverd door deze partijen.

4. Wat kan ik met mijn lege bakjes doen?
U kunt uw lege bakjes uiteraard bij het plastic afval deponeren. De verpakking is gemaakt van polypropyleen dat zeer goed recyclebaar is zonder vorming van giftige gassen. Maar er zijn uiteraard ook vele andere toepassingen voor uw lege bakjes te bedenken. Zoals gebruik als een broodtrommeltje, pennenbak of opbergdoosje.

5. Is een rondleiding in de fabriek van Theha b.v. mogelijk?
Helaas is een rondleiding in de fabriek vanwege hygiëneoverwegingen en veiligheidsaspecten niet mogelijk. Met onze bedrijfsfilm geven we u toch graag een leuke inkijk in ons bedrijf en onze processen. Klik hier om de film te bekijken.

6. Zijn er promotieartikelen van Theha of Theunisse verkrijgbaar, zoals pennen, stickers, posters?
Nee, helaas zijn er geen promotieartikelen van verkrijgbaar.