Theha b.v. steunt Stichting AAP

Steun de apen, eet kokosbrood!

Wereldwijd worden apen gebruikt voor illegale handel, fout toeristenvermaak en als huisdier. Ze worden vaak verwaarloosd en mishandeld. Dit moet anders ! Daarom steunen wij Stichting AAP bij de opvang en herplaatsing van verwaarloosde uitheemse dieren.

Theha b.v. is medesponsor van de herinrichting van de apeneilanden in het opvangcentrum in Almere. De herinrichting geeft de apen een meer natuurlijke leefomgeving zodat ze meer rust en ruimte krijgen.

Per verkochte verpakking van de varianten van het Theunisse kokosbrood zullen wij een klein bedrag aan AAP doneren. Dus hoe meer pakjes er verkocht worden, hoe groter de bijdrage zal zijn. Wij rekenen op jullie eetlust ! Op deze site vinden jullie info over de eilanden, foto's en nieuwsflitsen over het project.

AAP: Opvang voor uitheemse dieren
AAP is een opvangcentrum voor verwaarloosde uitheemse dieren. Ze krijgen professionele verzorging zodat ze weer gezond worden. Doel is om ze te herplaatsen in een betere omgeving zoals een reservaat of een goede dierentuin.

Ook voor dieren die niet herplaatst  worden, blijft AAP zorgen. In Almere zijn er apeneilanden en in Spanje is een opvangcentrum gebouwd. Zo hebben ook deze dieren een waardig leven ! 

AAP geeft ook voorlichting. Ze waarschuwen dat uitheemse dieren geen huisdieren zijn. Zo hopen ze verder dierenleed te voorkomen en minder dieren te moeten opvangen. Wil je meer weten over AAP, of AAP helpen ?  Kijk dan op www.aap.nl of breng een bezoek aan de apeneilanden in Almere !

Wist je dat?
Chimpansees ook graag kokosbrood eten? Er is een test gedaan met 10 chimpansees van Stichting AAP die konden kiezen tussen een plak kokosbrood of een banaan. Maar liefst 8 van de 10 chimpansees kozen voor kokosbrood!