Kwaliteitsgarantie

FSSC 22 000 gecertificeerd

Kwaliteitsgarantie

FSSC 22 000 gecertificeerd

Theha b.v. heeft kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel staan, en neemt deze thema's uiteraard ook uiterst serieus. Deze zaken zijn goed geregeld binnen onze organisatie, want wij zijn tegen de hoge kwaliteitsstandaard FSSC 22 000 gecertificeerd.

Er wordt met veel beleid naar de juiste grondstoffen en leveranciers gezocht. Deze grondstoffen worden verwerkt tot eindproducten met een unieke smaak en uitstekende kwaliteit. De bereidingsprocessen worden voortdurend goed gemonitord, en waar nodig bijgestuurd om de realisatie van hoogwaardige producten te blijven waarborgen.

We zijn er zodoende trots op dat u met een gerust hart van een heerlijke boterham met kokosbrood kan genieten!

FSSC 22 000
De FSSC 22000 standaard is ontwikkeld door de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) en is de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. Op dit moment is het de zesde standaard welke door het Global Food Safety Initiative (GFSI) is erkend.

FSSC 22000 is een combinatie van de hoogwaardige voedselveiligheidsnorm ISO 22000 enerzijds, en het uitgebreide ISO/TS 22002-1 basisvoorwaardenprogramma anderzijds, aangevuld met enkele aanvullende eisen door FSSC 22000 zelf gesteld.