Kwaliteitsgarantie

FSSC 2000 gecertificeerd

Theha b.v. heeft kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel staan, en neemt deze thema's uiteraard ook uiterst serieus. Deze zaken zijn dan ook goed geregeld binnen onze organisatie. Want onze onderneming is tegen de hoge kwaliteitsstandaard FSSC 22 000 gecertificeerd.

Biologische productie

Natuurlijk lekker!

Theha b.v. vervaardigt ook diverse biologische producten. Hiervoor zijn we Skal gecertificeerd. Meer informatie over onze biologische producten, de kenmerken van biologisch, en een uitleg over Skal vindt u hier.  

UTZ

Verantwoorde cacao en chocolade!

Het chocolade kokosbrood van Theha b.v. is UTZ gecertificeerd. Bij de bereiding hiervan wordt gebruik gemaakt van UTZ gecertificeerde cacao en chocolade. UTZ Certified is een keurmerk voor duurzaamheid en eerlijke handel met oog voor mens en milieu. Hier vindt u meer informatie over UTZ. 

Theha b.v. steunt Stichting AAP

Steun de apen eet kokosbrood!

Wereldwijd worden apen gebruikt voor illegale handel, fout toeristenvermaak en als huisdier. Ze worden vaak verwaarloosd en mishandeld. Dit moet anders ! Daarom steunen wij Stichting AAP bij de opvang en herplaatsing van verwaarloosde uitheemse dieren.

Allergeneninfo

Voedselallergie? Kijk hier welke producten geschikt zijn!

Wij begrijpen volledig dat goede gedetailleerde informatie over de productsamenstelling van essentieel belang is voor consumenten die een bepaalde voedselallergie of voedselintolerantie hebben. Daarom informeren wij u met een overzicht graag over de allergeensamenstellling van onze producten.

Verpakkingen

Mooi, gebruiksvriendelijk en oog voor het milieu

Wij streven ernaar om consumentgericht, mooi en gebruiksvriendelijk te verpakken, met veel zorg voor de smaak, versheid, kwaliteit en houdbaarheid van onze producten. Maar ook met aandacht voor het milieu door te werken met 100% recycleerbaar polypropyleen. Graag geven we u een nadere toelichting op ons verpakkingsbeleid en de toegepaste materialen.

Gedragscode

Betrouwbaarheid voor een verantwoord product!

Theha b.v. heeft kwaliteit, voedselveiligheid, transparantie, integriteit en respect voor mens, dier en milieu hoog in het vaandel staan. Hier vindt u meer informatie hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben geïntegreerd in ons bedrijfsbeleid voor onder meer medewerkers en leveranciers.