Allergeneninfo

Voedselallergie? Kijk hier welke producten geschikt zijn!

Wij begrijpen volledig dat goede gedetailleerde informatie over de productsamenstelling van essentieel belang is voor consumenten die een bepaalde voedselallergie of voedselintolerantie hebben. Daarom informeren wij u graag met een overzicht over de allergeensamenstellling van onze producten.

Biologische productie

Natuurlijk lekker!

Theha b.v. vervaardigt ook diverse biologische producten. Hiervoor zijn we Skal gecertificeerd. Meer informatie over onze biologische producten, de kenmerken van biologisch, en een uitleg over Skal vindt u hier.  

UTZ

Verantwoorde cacao en chocolade!

Het chocolade kokosbrood van Theha b.v. is UTZ gecertificeerd. Bij de bereiding hiervan wordt gebruik gemaakt van UTZ gecertificeerde cacao en chocolade. UTZ Certified is een keurmerk voor duurzaamheid en eerlijke handel met oog voor mens en milieu. Hier vindt u meer informatie over UTZ. 

Verpakkingen

Mooi, gebruiksvriendelijk en oog voor het milieu

Wij streven ernaar om consumentgericht, mooi en gebruiksvriendelijk te verpakken, met veel zorg voor de smaak, versheid, kwaliteit en houdbaarheid van onze producten. Maar ook met aandacht voor het milieu door te werken met 100% recycleerbaar polypropyleen. Graag geven we u een nadere toelichting op ons verpakkingsbeleid en de toegepaste materialen.