Theha b.v.

Betrokken kokosspecialist sinds 1954!

Kokosproducten sinds 1954
Theha b.v., dat staat al sinds 1954 voor écht lekker authentiek kokosbrood. Een snel belegde boterham met kokosbrood in de leukste kleuren en lekkerste smaken! Wie is er niet mee opgegroeid? 

Maar ook voor de lekkerste gemalen kokos uit Zuidoost Azië, en niet te vergeten de smaakvolle zachte kokosblokjes die in verschillende varianten bereid worden. Theha b.v. is hiermee de specialist in overheerlijke smeuïge kokosproducten voor op brood, bij de maaltijd of als snacktoepassing.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze moderne productielocatie in Harderwijk worden onze FSSC 22000 gecertificeerde bereidingsprocessen voedselveilig, secuur, efficiënt, en nog steeds grotendeels ambachtelijk uitgevoerd om een optimale smaak en smeuïgheid aan onze producten mee te geven.

Team
Dit alles kunnen wij uiteraard alleen verwezenlijken met een enthousiast en toegewijd team van medewerkers dat er trots op is om dagelijks op basis van hun vakmanschap voor u de lekkerste kokosproducten te bereiden.

Partner
Theha b.v. doet echter veel meer dan alleen goede producten maken en verkopen. We zien onszelf als partner van onze klanten en de consument. Meedenken staat centraal. We ondersteunen onze klanten graag bij het samenstellen van het beste assortiment, en streven ernaar om op basis van de nieuwe ideeën en wensen van de vele liefhebbers van onze producten altijd weer nieuwe, verrassende en lekkere producten te ontwikkelen die onze klanten echt iets extra's bieden.

Zodat er ook over vele jaren nog steeds van onze heerlijke kokosproducten wordt genoten!